تنورگازی 90کالا ابزاری چندکاره است که حفظ ارزش غذایی پخت سریع و باکیفیت ، امکان پخت مرطوب نان و غذا از مزایای آن به شمار می رود. با این دستگاه می توان نان محلی و سنتی ، کیک و شیرینی ، پیتزا ، مرغ بریان ، ماهی کبابی و... را با بهترین کیفیت طبخ نمود.
تخم مرغ 8عدد ، شکر 2پیمانه ، شیر 1پیمانه ، آرد 2پیمانه ، وانیل 1قاشق چایخوری ، بکینگ پودر 2قاشق چایخوری.
ابتدا شعله ی پایینی تنورگازی 90کالا را با حرارت ملایم روشن و شعله پخش کن را در جای خود قرار می دهیم تا تنورگازی گرم آماده پخت شود.
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و هر کددام را در ظرفی جداگانه جداگانه بریزید. سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد از چند دقیقه همزدن 1پیمانه از شکر را به آن اضافه می کنیم و با همزن و با همزن برقی به مدت حدودا 10 الی 15 دقیقه هم میزنیم. مواد را باید تا جایی که سفیده سفت شود و از ظرف نریزد هم می زنیم سپس آن را درون یخچال قرار می دهیم تا آب نیندازد.
در ادامه در ظرفی که زرده های تخم مرغ در آن وجود دارد وانیل را اضافه و و هم می زنیم تا ترکیب شوند. باقیمانده شکر را به زرده تخم مرغ ها اضافه و دوباره هم میزنیم تا کرم رنگ شود. 1 لیوان آب داغ را در چند مرحله به مواد اضافه و هم میزنیم تا مواد ترکیب شوند. این کار باید با سرعت انجام شود تا زرده ها سفت نشوند.
در صورت تمایل می توانیم به جای آب داغ از 1لیوان شیر داغ استفاده کنیم. آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده 2الی 3بار الک می کنیم تا ذرات آرد از هم جدا شود و در هنگام پخت کیک به خوبی پف کند. بعد از الک کردن آرد را کم کم به ظرفی که زرده ها در آن هستند اضافه و با لیسک به طور مرتب هم میزنیم این مار را در تمام مراحل همیشه در یک جهت هم میزنیم. اگر در جهت های مختلف هم بزنیم کیک پف نخواهد کرد.
وقتی آرد به خوبی مخلوط شد سفیده را که در یخچال گذاشته بودیم خارج کرده و کم کم با مواد دیکر مخلوط می کنیم. نباید سفیده را زیاد با مواد دیگر هم بزنیم فقط نیاز است مواد ترکیب شوند و این کار را به آرامی با یک لیسک انجام می دهیم. در این مرحله کف قالب را کاغذ روغنی قرار داده و یا کف قالب و دیواره های آن را با روغن چرب کرده و سپس مقداری آرد روی آن می زنیم تا کیک به قالب نچسبد.
مواد کیک را درون قالب می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم و در آخر قالب کیک را چند بار بر روی سطح سفت می کوبیم تا هوای موجود در کیک خارج شود. سپس قال را درون تنورگازی 90کالا که شعله پایینی آن را به صورت ملایم روشن کرده بودیم به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. در آخر شعله بالایی تنورگازی را هم به مدت 5دقیقه با حرارت کم روشن می کنیم تا روی کیک طلایی رنگ شود.